Autorijden met je puppy kan ideaal zijn, vooral als je een stukje door het bos wil gaan wandelen. Het is daarom van belang dat je puppy zo snel mogelijk gewend raakt aan het autorijden!

Sommige puppy’s kunnen misselijk worden van het autorijden, dit gaat na verloop van tijd wel over als je steeds korte stukjes met je puppy gaat rijden. Het is van belang dat voordat je gaat beginnen met autorijden, om een aangenaam en veilig plekje voor je pup te creëren in de auto, zodat je pup niet alle kanten op knalt tijdens het rijden. Zelf beveel ik aan om een bench te kopen waar je hond comfortabel in kan liggen. Mocht je nog geen bench hebben aangeschaft, kijk dan naar de benches die ik aanbeveel.

Mocht je puppy erg beginnen te blaffen tijdens het rijden. Bedek dan de bench met een kleedje zodat hij niets ziet. Als dit goed gaat, vergeet dat ook vooral niet je puppy te belonen met wat lekkers. Langzamer hand als je puppy meer gewend raakt aan het autorijden. Kun je proberen om het kleedje steeds een klein stukje omhoog te trekken.